Hei! Vi ser du bruker en eldre versjon av Internet Explorer. Jolstad.no vises best i nyere nettlesere, så hvis du opplever problemer med siden, prøv å oppdatere nettleseren din til nyeste versjon.

X

Forbered Begravelse

Planleggingsmeny

Velg kontor


Du må velge kontor før du kan gå videre i planleggingen.

Klikk her for å lagre og komme tilbake til prisoverslaget.

Lagre valgene dine?

Lagre og avslutte?

For å lagre valgene dine må du opprette en bruker, som du kan gjøre ved å klikke på knappen nedenfor. Alle valg blir midlertidig lagret i nettleseren når du klikker deg videre/tilbake eller hopper mellom punktene i menyen til venstre. Når du oppretter en bruker blir disse lagret på din bruker.Mer informasjon om lagring av planlegger


Autolagring (med bruker)

Hver gang du går videre til neste steg lagres valgene automatisk i din valgte planlegging. Om du har startet en ny planlegger, får denne dato/tidsstempel som tittel (som dukker opp i listen på starten) inntil den avdødes navn fylles ut. Jølstad ser ikke valgene du tar før du selv velger å sende inn planleggingen, som kan gjøres på siste steg.

Sesjonslagring (uten bruker)

Hver gang du går videre til neste steg lagres valgene midlertidig i nettleseren, slik at du ikke mister valgene når du går frem og tilbake i planleggeren. Hvis du lukker nettleseren mister du valgene du har tatt, da ingen valg lagres eller registreres hos Jølstad (uten en bruker). Ønsker du å beholde valgene du har tatt som gjestebruker, må du opprette en bruker her. Da lagres valgene du har tatt til den nye brukeren din automatisk.

Innsending til Jølstad

Jølstad vil ikke få beskjed eller kunne se din påbegynte planlegger før du velger å sende den inn. Innsendingen skjer på siste side, og vil medføre at skjeamet ditt blir låst for videre endringer. Når du sender inn ønskene dine, vil Jølstad få beskjed og ta kontakt. Jølstad har mulighet til å åpne opp skjemaet igjen, slik at du kan gjøre endringer om ønskelig.

Sang og musikk


Her kan du legge inn dine ønsker for sang og musikk til seremonien.

Du behøver ikke å sette opp et fullstendig program med en gang. Vi bidrar gjerne med forslag til fellessanger, solosang og musikkinnslag og formidler solister, musikere og lydanlegg.

Fellessanger/solosang

Om det er vanskelig å velge, hjelper vi deg med å sette opp sanger/salmer. Sett opp ønsker her, så går vi igjennom det når vi møtes. Les gjerne vår brosjyre for inspirasjon til ofte brukt musikk og solosang (åpne nettsiden i ny fane).

Kirkens ritual består av tre sanger. Følges kisten til grav er det også en sang ved graven.

Ønsker du å høre på salmer? Lytt gjerne til ofte brukte salmer her (åpne nettsiden i ny fane)

Solister

Her velger du hvor mange ulike solister du ønsker til innslagene du har satt opp. Et soloinnslag kan være sang, musikk og musikkavspilling. Solisten kan også være forsanger på fellessangene.

Det er vanlig med 1-3 innslag med solist og evt. ett eller flere instrumenter. Eksempler på instrumenter er f.eks trompet, piano eller gitar.

Lytt til ofte brukte solosanger her (åpne nettsiden i ny fane)

Vi er også behjelpelige med å leie og sette opp musikkanlegg.

Ønsker du å lagre valgene du tar, kan du opprette en bruker her.