Hei! Vi ser du bruker en eldre versjon av Internet Explorer. Jolstad.no vises best i nyere nettlesere, så hvis du opplever problemer med siden, prøv å oppdatere nettleseren din til nyeste versjon.

X

Forbered Begravelse

Planleggingsmeny

Velg kontor


Du må velge kontor før du kan gå videre i planleggingen.

Lagre valgene dine?

Lagre og avslutte?

For å lagre valgene dine må du opprette en bruker, som du kan gjøre ved å klikke på knappen nedenfor. Alle valg blir midlertidig lagret i nettleseren når du klikker deg videre/tilbake eller hopper mellom punktene i menyen til venstre. Når du oppretter en bruker blir disse lagret på din bruker.



Mer informasjon om lagring av planlegger


Autolagring (med bruker)

Hver gang du går videre til neste steg lagres valgene automatisk i din valgte planlegging. Om du har startet en ny planlegger, får denne dato/tidsstempel som tittel (som dukker opp i listen på starten) inntil den avdødes navn fylles ut. Jølstad ser ikke valgene du tar før du selv velger å sende inn planleggingen, som kan gjøres på siste steg.

Sesjonslagring (uten bruker)

Hver gang du går videre til neste steg lagres valgene midlertidig i nettleseren, slik at du ikke mister valgene når du går frem og tilbake i planleggeren. Hvis du lukker nettleseren mister du valgene du har tatt, da ingen valg lagres eller registreres hos Jølstad (uten en bruker). Ønsker du å beholde valgene du har tatt som gjestebruker, må du opprette en bruker her. Da lagres valgene du har tatt til den nye brukeren din automatisk.

Innsending til Jølstad

Jølstad vil ikke få beskjed eller kunne se din påbegynte planlegger før du velger å sende den inn. Innsendingen skjer på siste side, og vil medføre at skjeamet ditt blir låst for videre endringer. Når du sender inn ønskene dine, vil Jølstad få beskjed og ta kontakt. Jølstad har mulighet til å åpne opp skjemaet igjen, slik at du kan gjøre endringer om ønskelig.

Personalia


Her legger du inn personalia på deg som bestiller og på den avdøde.

Det vil hjelpe oss slik at vi får mest mulig informasjon før planleggingssamtalen.

Dine opplysninger

Disse opplysningene vil kun bli brukt om du velger å trykke "lagre og send til Jølstad" i slutten av planleggingen.

Kontoret du har valgt ligger som valgt, men du kan endre til et annet kontor nå om ønskelig.

Velg det kontoret som ligger nærmest der begravelsen skal skje, eventuelt det kontoret dere ønsker å ha planleggingssamtalen.

For å lagre data, trenger vi en e-postadresse som ønskene lagres på.

Når du har lagt inn e-postadresse, vil det opprettes en bruker slik at du kan logge inn senere og fortsette planleggingen.

For å kunne lagre ønskene, trenger vi et samtykke på at dataene skal lagres i en database. De vil kun være tilgjengelige for deg og de du gir brukernavn/passord. Først når de er sendt inn til oss, kan vi gå over ønskene.

For å kunne lagre dine ønsker trenger vi et samtykke på at disse kan lagres i en database. Dine lagrede ønsker vil kun være tilgjengelig for deg og de du deler brukernavn og passordet med. Dine lagrede ønsker gjøres ikke tilgjengelig for oss, før du har trykket «Send til oss».

Her skriver du inn ditt navn eller evt. navnet på ansvarlig planlegger.

Avdøde

Vi trenger kun opplysninger om avdødes navn og fødselsdato, men du må gjerne fylle ut mer for å forenkle prosessen.

Skriv inn din kommentar.

Ønsker du å lagre valgene du tar, kan du opprette en bruker her.