Hei! Vi ser du bruker en eldre versjon av Internet Explorer. Jolstad.no vises best i nyere nettlesere, så hvis du opplever problemer med siden, prøv å oppdatere nettleseren din til nyeste versjon.

X

En brukertilpasset nettside


Når en av dine nærmeste dør, eller du opplever et dødsfall i bekjentskapskretsen, kan det være godt å ha noen å søke hjelp hos. Du trenger svar på spørsmålene dine, og som regel trenger du hjelp til praktiske ting. Enten du trenger hjelp umiddelbart, eller bare er nysgjerrig på hva som skjer når noen dør, vil vår nye, brukertilpassede nettside gi deg mye nyttig informasjon.

Nettside anno 2016
Tradisjoner knyttet til begravelse er i endring, og mangfoldet og valgmulighetene utvides kontinuerlig. Som ledende i bransjen kan vi ikke «hvile på laurbærene» – vi må være nytenkende og våge å stille spørsmål ved det vi har etablert. Bare på den måten kan vi fortsatt være premissgiver.

En stadig større del av forberedelsene til en begravelse skjer digitalt. Mange har et ønske og en forventning om å kunne orientere seg, og gjerne kommunisere mer aktivt på nettet. Gjennom en grundig prosess og et meget godt samarbeid med byrået Semway, har vi involvert både kunder og ansatte for å ivareta deres forventninger til oss. Vi er både stolte og spente når vi nå presenterer vår nye nettside.

Design, oppbygning og struktur
Designet på den nye siden er rent, lesbart og moderne. Alle miljøbildene er skreddersydd av fotograf Hans Fredrik Asbjørnsen. Full meny er hjertet på nettsiden, og er satt opp ut fra en naturlig inndeling av alt som skjer i forbindelse med dødsfall. Siden er laget for at etterlatte enda bedre skal kunne orientere seg, og dermed forberede seg på de valgene de står ovenfor. Nettsiden er bygget på WordPress med en WooCommerce e-handelsløsning.

Ved hjelp av GEO-lokasjon, vil siden alltid finne ditt nærmeste kontor. Det er enkelt å ta kontakt med oss og få hjelp til det du lurer på.

Siden er brukertestet
For å ivareta brukerne, har vi i samarbeid med 2 interaksjonsdesignere gjennomført 3 runder med brukertester. Hver test har hatt ulike brukere i alle aldre og med forskjellig tilnærming til begravelse og bedriften. Testene har vært avgjørende for utformingen av siden, og en rekke store avgjørelser er tatt på grunnlag av tilbakemeldingene vi fikk i testene.

Planlegg en begravelse på nett
Innen medio mars vil det komme en mulighet for å planlegge en begravelse. Her kan etterlatte sette opp sine ønsker i ro og fred, og på den måten være bedre forberedt til planleggingssamtalen. Målet med en slik planlegging er å gjøre kunden mer kompetent til å ta valg i tråd med deres ønsker.

Utviklingen av nettsiden fortsetter
I tillegg til å gi muligheten til å kunne planlegge en begravelse på nett, vil vi i tiden som kommer legge til mer informasjon og flere funksjoner. Vi ser frem til fortsatt å kunne utvikle nettsiden og vi håper du vil like den.

 

Vennlig hilsen
Jan Willy Løken
Administrerende direktør