Hei! Vi ser du bruker en eldre versjon av Internet Explorer. Jolstad.no vises best i nyere nettlesere, så hvis du opplever problemer med siden, prøv å oppdatere nettleseren din til nyeste versjon.

X

Min egen begravelse


Vi utarbeider en ny versjon av min egen begravelse. Det er derfor ikke mulig å opprette nytt dokument i eksisterende versjon.

Dersom du vil skrive ned ønskene for din egen begravelse, kan du velge linken under «min egen begravelse». Da får du opp en pdf versjon, som du må skrive ut før du fyller inn ønskene. Du kan også ta kontakt med et av våre kontorer. De kan hjelpe deg med dette.

I dokumentet du der får tilgang til, kan du avgi en rettslig bindende erklæring om hvem som skal ha rett til å besørge gravferden din. Dine øvrige ønsker og råd vil ikke være rettslig bindende.

Vi oppfordrer deg til å fortelle noen av dine nærmeste at du har laget dette dokumentet, og til å oppbevare det på et trygt sted.

For deg som tidligere har registrert deg med brukernavn og passord, kan du trykke på linken for innloggingsside under og få tilgang til opplysningene dine. Det er dessverre ikke mulig å gjøre endringer i dokumentet. Ta kontakt med oss for mer informasjon og hjelp.